Leo Anders vei til å lære et fremmedspråk på bare 4 uker

rektorHar du tenkt på å lære deg et språk, eller kansje sliter du litt i språkklassene? Da er dette noe for deg. Leo Anders er 64 år gammel og han snakker 20 språk flytende. Når han lagde denne 4-ukers formel for språklæring brukte han all sin erfaring og alt som hjalp han med å lære de 20 språkene. Hans metode bruker glede og entusiasme for å lære.

 

Hva er 4-ukers formel for rask språklæring?

Leo Anders metode skiller seg ut fra de tradisjonelle metodene. Leos metode setter fokus på glede og entusiasme, det finnes bare ikke plass for kjedsomhet og tretthet. I 15 år har Leo Anders laget et spesielt online læringsprogram der han har inkludert alt han visste om språk, og alt som hjalp ham å lære 20 språk på egen hånd. Metoden kalte han for Ling Fluent, nettopp fordi den er så kjapp.

 

Dette går det ut på

  • For det første: den gjør hukommelsesprosesser 5 ganger fortere ved samtidig bruk av flere sanser under læringen.
  • For det andre: gjør utvikler i hjernen lingvistiske mønstrer slik at vi senere bruker dem i samtaler i fremmedspråk på en automatisk og naturlig måte.
  • For det tredje: den umuliggjør å glemme ord. Takket være dette ligner læring med Ling Fluent på rask installasjon av språk i hjernen, og har ingenting å gjøre med slitsom pugging.

 

Hvem er Leo Anders sin metode for?

Uavhengig fra om du er en grønnskolling eller om du snakker fremmedspråk veldig godt, er denne metoden for deg, språklæringen blir fremskyndet minst tre ganger.

Hvis du lærer et fremmedspråk fra starten av, skal du etter 4 uker kommunisere på ditt valgte språk uten noe problemer. Hvis du kan det grunnleggende innenfor språket, kan du forbedre uttalen din og skal kunne lære cirka 200 nye ord hver dag. Hvis du allerede kjenner språk ganske godt, skal du med hjelp av Ling Fluent lære to, tre og til og med fire språk på det som kan være den raskeste metoden så langt.

 

En skeptiker prøver det ut

Markus Bjørnson, leder i IT-avdelingen i neurolinguistics magazine, prøvde ut denne metoden i forbindelse med en artikkel de skrev om det. Han fortalte selv at han er den fødte skeptiker. “Jeg brølte av latter. Jeg tenkte meg: „Hvordan kan en 53 år gammel mann snakke fritt på italiensk etter 4 ukers læring? Og i tillegg ved bare å lære 30 minutter hver dag?”

Til og begynne med gikk det elendig. Jeg brukte feil ord, endret uttale. Med store problemer laget jeg setninger. Med hver neste leksjon følte jeg likevel stolthet inni meg. Etter noen dager forsto jeg enkle setninger på italiensk. Og etter en uke begynte jeg å snakke. Etter to uker kan jeg uten å skamme meg bestille espresso på kafé, og spørre på hotell: Quanto costa una stanza doppia?

Det er fortsatt 2 uker med opplæring foran meg, men allerede i dag kan jeg anbefale Ling Fluent. Hvis denne metoden virket på en så gjenstridig person som meg, så er jeg sikker på at den skal virke på hvert menneske!”

 

http://behageliglaering.com/sales/

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service