Lettjenete penger i sommeren?

Nå har tiden kommet for å søke på en sommerjobb. Noen synes kanskje at dette er litt vanskelig, men her har vi noen tips til dere!

Sommerferien er en god mulighet for å tjene litt penger. Ingen lekser og skole som bruker opp fritiden din, dette betyr at du kan bruke tiden din på noe VELDIG fornuftig, nemlig en sommerjobb.

Vi har funnet fire forslag til hvordan DU kan skaffe deg den perfekte sommerjobben.

1. SNAKK MED FOLK DU KJENNER

Du kan spørre venner og familie, om de vet om noen som trenger en hjelpende hånd i ferien. Det er alltid noen som kan trenge hjelp til å male huset, lufte hunden, passe ungene o.l.

2. GÅ RUNDT I BYEN DER DU BOR OG HENG OPP LAPPER

Du kan henge opp lapper i nærområdet ditt, der du ønsker å hjelpe andre med feks. å lufte hunder, være barnevakt, klippe plen o.l. Du kan henge opp lapper hos nærmeste matbutikk eller dele ut lappene selv.

3. RING ELLER SEND MELDING

Du kan finne en bedrift du ønsker å jobbe for, og sende dem en melding/mail eller ringe dem. Når du tar kontakt med dem kan du fortelle dem hvorfor du ønsker jobben og hva som gjør deg kvalifisert til akkurat denne jobben.

4. VÆR TIDLIG UTE

Ønsker du å få DRØMMESOMMERJOBBEN, bør du være ute i god tid slik at du kommer først mølla. Det er best å søke med engang du har funnet den jobben du ønsker å ha.

 

Ung kvinne med blått tørkle på hodet maler veggene på et bolighus. Hun maler med hvit maling over den gamle blåfargen. Blå. Male. Pusse opp. Oppussing. Renovere. Renovering. Arbeide. Utendørs. Sommer. Pensel. Skaut. Bollebygd, Sverige.

 

Vi håper at noen av forslagene kan være til god hjelp og at DU kaprer drømmesommerjobben!

 

Skrevet av Lars, Alexandra og Martine

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service