Luksusveske til 18.000 eller 5kr?

http://www.tv2.no/nyheter/9072482/

Den er stor med blå farge lå og den er “veldig eksklusiv”. Prisen på vesken ligger på rundt 2145 dollar, eller over 18.000 norske kroner.

Prislappen på dette produktet er blitt en stor snakkis, ettersom vesken ligner på noe flere av oss har liggende hjemme, nemlig Ikea-handleposen «Frakta».

I tillegg til fargen og størrelsen på den dyre nye vesken, er også det doble settet med bærestropper likt på «originalen» fra Ikea. Den «lille» forskjellen er i at Balenciagas bag er laget i blått skinn, er foret og har inngravert en logo i ekte gull.

Den svindyre vesken går nå sin gang på Twitter og i medier over hele verden, og Ikea-konsernet har gått ut med en aldri så liten hyllest av designet.

– Vi er dypt smigret over at Balenciaga-vesken ligner den ikoniske Ikea-bagen som koster fem kroner. Ingenting slår allsidigheten til en stor, blå veske, skriver Ikea til Today.com

En del Twitter-brukere er ikke like imponerte.

«HAHAHAHAHAHA! Balenciaga selger Ikea-bagen for 2145 dollar», skriver en.

«Gå hjem Balenciaga, du er full!», skriver en annen.

Inne i selve Ikea-butikken er handlebagen gul, og en representant for varehusgiganten sier til Today at Ikea-grunnlegger Ingvar Kamprad håpet kundene skulle bære alle Ikea-produktene sine i den. Etterhvert ble den så populær, at de begynte å selge dem i butikken for fem kroner, men da med blå farge.

Da er spørsmålet om designet er populært nok til å få folk til å punge ut over 18.000 kroner.

Kilder. Tv2.no

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service