Månelyst i Flåklypa

Bilderesultat for månelyst i flåklypa

Vi har sett filmen Månelyst i Flåklypa, dette synes vi om filmen.

Månelyst i Flåklypa er den tredje filmen i Louis & Luca serien, som består av: Jul i Flåklypa, Herifra til Flåkypa, Månelyst i Flåklypa og den første filmen: Flåklypa Grand Prix. I Månelyst i Flåklypa får vi følge med den kjente sykkelreparatøren Reodor Felgen og de to guttene hans Ludvig og Solan. På Flåklypatoppen byr det ofte på nye spennende utfordringen og denne ganger er målet og gjøre Månen Norsk. De møter på mange hinder alt fra ordførere til ost.

Når jeg så denne filmen la jeg fort merke til at for meg som har sett og oppvokst med den eldste filmen var ikke dette hel noe for meg, jeg har sett alle filmene flere ganger og jeg synes de nye filmene ikke er helt det samme fordi det har blitt en veldig stor utvikling i teknologiverden og det gjør filmene et mye nyere og bedre. Er du vant til den eldste filmen får du deg nok en liten bakover sveis når du ser de nye.

Når jeg satt og så på filmen la jeg merke til en gutt som satt ved siden av meg som lo så mye så han klarte nesten ikke stoppe, det tyder jo da på at han hadde det moro og likte filmen. Han gikk ut med et stort smil om munnen og snakka masse om at filmen var fin og morsom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Powered by WordPress and ShopThemes