Mann tiltalt etter å ha løyet til seg ungdomsrabatt hos SAS

Mannen erkjenner delvis skyld etter å ha fått ufortjente rabatt på flybilletter. Mannen er 30 år gammel og overstrider grensen derfor ungdomsrabatten.

Mannen skal ha løyet på alderen sin for å få ungdomsrabatt på flybilletter. Dette skal ha skjedd rundt 70 ganger over en periode på 2-3 år. Han mente at billetten var bestilt i sammenheng med at han er en artist og sier at det er oppdragsgiveren som har bestilt billettene og at han ikke har noe med det å gjøre.

Aldersgrensen for ungdoms billettene er opprinnelig på 26 år. Mannen er blitt dømt til 30 dagers fengsel og må tilbake betale alle pengene han fikk i rabatt i tillegg til bøter. Han har innrømmet å ha delvis skyld i saken.

Den samme hendelsen skal også ha skjedd i 2010 hvor en mann lurte SAS i 3 år. Mannen var millionær og kunne fint betalt for billettene sine, men begynte å ljuge om alderen sin etter at SAS billettene steg i pris. Han ble også dømt til fengsel og måtte betale tilbake pengene han hadde spart, som erstatning til SAS.

Mannen fra Sunnmøre hadde gjort seg rik på aksjemegling, og er var omtalt til å ha opptil flere millioner på den tiden hendelsen skjedde. Mannen skal senere ha prøvd å få tilbake pengene han måtte betale til SAS.

Kilder:

Vg.no

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service