Mesternes Mester

Aleksander Hetland vant lørdagens finale, i Mesternes Mester. 1.205.000 mennesker satt klistret til skjermen da Aleksander slo Frode Andresen.

 

Aleksander
Aleksander Hetland er en tidligere idrettsvømmer, som var med i årets Mesternes Mester. Han har sett konkurrenter forlate konkurransen en etter en men han trakk det lengste strået og kapret til seg pokalen i en thriller av en finale.-Det var en kombinasjon av litt flaks og at jeg klarte å holde nervene i sjakk, det er små marginer, sier han til VG.

Frode
Konkurrenten Frode Andresen, synes at Aleksander var en verdig vinner. Han har drømt om en sånn finale med romkameraten. Frode syntes det var gøy å konkurrere i øvelser som han ikke har hatt noe med å gjøre før. I den avgjørende hinderløypen skulle det bli jevnere enn noen gang.

KONKURRENTENE
Romkameratene Aleksander Hetland og Frode Andresen sto ansikt mot ansikt i det de begge kaller drømmefinalen.

FINALEN
I første øvelse skulle de føre en metallring langs et strømførende stålrør. Frode Andresen var mest stødig på hånden og kunne løpe mot neste hinder. Aleksander Hetland fulgte hakk i hel og de to sto side om side i neste konkurranse da de skulle grave seg ned i sanden under to vegger. Etter å ha gravd seg under veggene skulle de to sikre seieren ved å knuse en krukke på ti meters avstand med stein. Det endte med at Aleksander vant!

Skrevet av: Ole-Marius

 

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service