Minecraft

Minecraft er et spill som består av en så å si endeløs og tilfeldig generert naturverden. Denne verdenen likner på mange måter på vanlig skandinavisk natur, men inneholder også ørkenlandskaper og en slags jungel.

Landskapet er hovedsakelig bygd opp av firkantede blokker i forskjellige typer. Det finnes “vanlig” gresslandskap, sletter, strender, fjell, klipper, daler, ørkener, huler, store og små sjøer og øyer. Verdenen inneholder eiketrær, bjørketrær,jungeltrær og grantrær, og man kan også finne ulike typer blomster og sopp, høyt gress, kaktus, gresskar,melon og sukkerrør. Det finnes også områder med snø og is i landskapet. I tillegg går det forskjellige dyr (også tilfeldig plasserte) rundt om kring i landskapet. Disse dyrene,griser, kuer, sauer, høner, hunder, katter og blekkspruter (og også trær, planter, snø og alle slags blokker), har som funksjon å gi spilleren råstoffer eller byggematerialer som kan brukes til å lage en mengde verktøy, materialer, objekter som igjen kan brukes til å lage eller bygge hva som helst (innenfor spillets rammer). Mange som spiller Minecraft spiller bare for å bygge diverse ting (det kan være enorme byer, statuer, spillfigurer, typografi eller hva enn spilleren måtte ønske). Dyr, blomster og andre planter skaper selvsagt også en spesiell og realistisk stemning både på grunn av lyd og utseende.

 

Mobs(fiender)

Creeper: sprenger når den kommer i nærheten

Zombie: den vanligste av dem alle, en zombie er et dødt menneske

Spider: det er en edderkopp som vandrer rundt i landskapet

Skeleton: er et skjellett som skyter med pil og bue

Ghast: skyter ildkuler på deg. De lever i nether.

Slimes: slimete skapninger som forminskes når du slår dem.

 

Det kan bli spilt av både gutter og jenter. Det er en aldersgrense som er på 7+. Spillet spilles nesten over hele verden. Du kan spille alene eller sammen med vennene dine. Du kan velge språk, og du kan velge om du vil ha det på lett, middels, vanskelig eller fredelig.

 

Utgiver, utvikler(e) og plattformer.

 

Utgiver: er Mojang AB. Mojang AB er et svensk uspillselskap som ble stiftet av Markus <Notch> Persson.  i mai 2009 under navnet Mojang Specifications. Firmaet er mest kjent for å ha utviklet spillet Minecraft. Navnet kommer fra det svenske ordet mojäng som betyr «teknisk dings» eller «gadget».

Det gis på data hvis du har java 6 eller større og xbox 360.

Laget av: Simen Neset

Kilder: wikipedia

 

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service