Mini Segway i fyr og flammer

Brannvesenet  begynte å lufte i dag tidlig kl 09.00. Det var en del røyk i boligen, og de som bodde i huset var de som varslet om brannen og brannvesenet kom til stedet.

Mini Segwayen sto i andre etasje da brannen skjedde i eneboligen i telemark ved Skien. Det har vært åpene flammer og brannen er nå slukket. Det har vært en del røykutvikling i boligen og politiet vet ikke om det har blitt materielle skader i huset. Dette er ikke første gang en mini Segway har begynte å brenne. Bateriene i denne type fremkomst er nemmelig veldig lett brennelig og politiet sier at man ikke skal lede uten tilsyn eller gjennom natten.

Familien i huset forteller om en dramatisk start på dagen: Det var sønnen i huset som først hørte en rar lyd, som et smell. Han varslet faren, som like etter hørte det samme. Deretter kom det flere smell. Da de fikk lokalisert smellene og kom ut i gangen der ståhjulingen sto til lading, var det allerede mye røyk og flammer.

Huseieren fikk slukket brannen delvis med brannslukkingsapparatet, men batteriet fortsatte likevell å brenne. Brannen blusset opp igjen, og det var brannvesenet som til slutt fikk kastet ståhjulingen ut og slukket.

Kilder: tv2.no Og varden.no

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service