Møte med Magnus Carlsen

Jørgen Skram var så heldig og fikk møte sjakkspilleren Magnus Carlsen, og vi tok et lite intervju med Jørgen om hvordan det var.

For å vinne konkurransen skrev Jørgen hvordan han lærte å spille sjakk på en status Magnus Carlsen hadde lagt ut på facebook. Han trakk ut 5 heldige vinnere av ca. 1400 kommentarer, og Jørgen ble en av dem. Han fortalte at han hadde lært sjakk av faren sin som liten.

Jørgen fikk  komme når Magnus debuterte sin nye app. “Play Magnus” er en sjakk-app hvor du kan spille mot Magnus Carlsen. Produsentene hadde gått igjennom hvordan han spilte og hvordan taktikken hans var siden han var 5 år. På appen kan du velge å spille mot han i alder fra 5 til 23 år.

Vi spurte Jørgen om hvordan det var og han syntes det var veldig koselig og sosialt møte. Jørgen mener også at Carlsen oppførte seg annerldes i virkeligheten enn på tv, han var mer normal og menneskelig. Han tok seg god tid til å prate med de som ville møte han og var veldig hyggelig. Magnus Carlsen stod oppp til Jørgens forventninger og fikk bilde og autograf.

10002640_603573269712360_1238605996_n

Skrevet av: Sunniva, Kaja og Marthe

 

 

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service