Moteeksperter: Michael Kors er ikke lenger kult…

Det er verdens kjente merket Michael Kors er ikke lenger kult, mener ekspertene, som nå spår en mørk fremtid for merket i motebransjen. Michael Kors er rett og slett blitt for “vanlig” å se på gata.

Her til lands er det nå blitt vanlig å se de store skinnveskene til Michael Kors i gatene, med den hengende “MK” -logoen i gull, som nordmenn har brukt flere millioner kroner på å få tak i.

Grunnen til at Kors har mistet statusen er på grunn av dens masseproduksjon. Moteblogger Line Langmo er enig at det verdenskjente merket rett og slett har gått ut på dato. Hun mener grunnet av sin masseproduksjon har de mistet det eksklusive designuttrykket. Det hjelper heller ikke at har skjedd lite med designet, og at de ikke generelt har fornyet seg. Når man legger så mye penger på en veske så er det ikke så er det ikke så “gøy” å se 10 andre vesker som er helt lik som din. Hun mener også at merket har blitt en allemanseie, noe som heller ikke er så positivt.

Men hvis du har tenkt å investere en del penger i en veske, anbefaler hun å ta en veske i ekte skinn fra et annet merke eller fra kjedebutikkene som H&M eller Zara som har mange fine vesker i ekte skinn til en bra pris. Nå som det har skjedd så lite utvikling til motemerkene, så tror hun at det ikke frister like mye å kjøpe en ny veske fra det samme merket ettersom at likt.

Ekspertene mener at: alt i alt så er ikke Michael Kors like kult som det en gang var.

 

Skrevet av Marte Marie og Aron.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service