Netflix + mer penger= ?

Netflix har annonsert at de vil øke måneds prisen fra 79 kr i måneden til 89 kr i måneden. Dette gjelder derimot bare nye medlemmer.

Den populære videotjenesten Netflix har nå satt opp prisen fra 79 kr i måneden til 89 kr i måneden. Er det et bra eller er det et dårlig valg av Netflix.

Bare nye kunder:

Det er bare nye kunder som må betale 89 kr i måneden, de som har abonnerer på Netflix fra før av betaler inntil videre  fortsatt 79 kr i måneden. Men om to år må også gamle abonnementer betale 89 kr.

netflix serier

Grunner til økningen: 

Netflix ble lansert i Norge i høsten 2012, og med en pris på bare 79 kr i måneden tvang den en del av norske konkurrenter til å senke prisen. Men nå er Netflix så populær at de kan øke prisen uten at folk blir veldig sure. Netflix trenger penger, de har måtte fjernet en del av filmene og seriene sine. Med mer penger blir det forhåpentligvis mer utvalg av filmer og serier på Netflix.

Irland var først:

Netflix økte prisene i Irland først med en euro til €7,99, for å teste reaksjonene på  markedet der. De gamle abonnementene hadde fortsatt den vanlige prisen i to år til.  Det var minimal med reaksjon når prisendringen skjedde i Januar.

Irland

 

Men om prisøkningen var en dårlig eller god ide får du selv sette deg en mening om.

Skrevet av: Mathias

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service