No Man’s Sky

no-mans-sky

No man’s sky er et spill lagd av Hello Games. Spillet handler om å dra fra en planet til en annen, og det ultimate målet er å nå senteret av universet. Langs veien vil du støte på pirater, dinosaurer, handelsmenn og mye mer.

No Man’s Sky er en stor milepæl innenfor programmering og gaming.  De har ved hjelp av en datamaskin tilfeldig generert 18 000 000 000 000 000 000 planeter, altså 18 quintilioner! Det er altså nesten uendelige mange planeter du kan utforske. Men når Hello Games strekker seg etter stjernene, er det det fundamentale på bakken som mangler?

No man’s sky er et overlevelsesspill. Du starter på en av de mange planetene med et ødelagt romskip som du må fikse før du kan forlate denne planeten. For å fikse romskipet må du gå rundt på planeten og samle forskjellige ressurser. Det er et magisk øyeblikk når du endelig tar av, og flyr opp i himmelen. Du ser skyene forsvinne, og plutselig er du i verdensrommet. Da begynner reisen til universets sentrum, men hva som møter deg der, skal jeg ikke røpe.

Men mønsteret blir fort til mye av det samme. Du lander på neste planet, samler ressurser, og flyr til den neste. Men når et spill byr på for mye av det samme, blir det fort kjedelig. Dette er noe av grunnen til de negative anmeldelse.

I mange år har Sean Murrey reklamert og skrytt av spillet. Dette er noe av det som har gjort forventningene til spillet så skyhøye som de har blitt. Derfor er det forståelig at mange fans, som har fulgt med på spillets utvikling i løpet av årene har blitt skuffet. Spillet ble ikke som mange forventet. Mange har sendt spillet i retur, og krever pengene tilbake. Spillet har blandede tilbakemeldinger. Spillet er en stor milepæl, men spillet lever ikke opp til forventningene.

Terningkast: 3

Skrevet av: Herman og Anna

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service