Norge i VM


Norge er nok en gang klare for VM om en uke. Med Nora Mørk i spissen. Etter oppkjøringen i Møbelringen Cup vant Norge to av tre kamper.

Norges kvinnelandslag i håndball er nok engang klare for VM i Danmark om en drøy uke. Jentene er klare for å ta første plassen fra resten av verden. Norge har to tidligere VM-gull og sikter mot ett nytt ett. Vi er blant den største favoritten og satser på det beste.

Norges kvinnelandslag er det mestvinnende laget siden 80-tallet -da vi har to OL-gull, to VM-gull og seks EM-gull. I tillegg til disse har vi mange sølvmedaljer og bronsjemedaljer i lomma.

Siste uka i November har vært en oppkjøring periode til VM i Danmark. Norge har arrangert Møbelringen Cup i Gjøvik. Norge startet mot Russland, hvor de tapte på straffekonk. Stillingen ble til slutt 29-30. Langt bedre gikk det da de møtte Nederland da de kapret seieren med stillingen 31-28. Spennende ble det da vi møtte de svenske flickorne. Norge lå under hele kampen til det siste minutt, allikevel tok vi denne seieren også med stillingen 28-17.

Generalprøven er over og Norge venter i spenning på å få se de norske jentene i Danmark (5-20 des.) Kan vi vinne nok et VM-gull? Åpningskampen for Norge i VM er mot Russland den 5. desember.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service