Norge mot Tyskland, David mot Goliat

Norge___Malta_2___0

Etter Norges svake tap mot Hviterussland(1-0), sier Høgmo at kampen på Ullevaal kommer til å bli en helt annen kamp en onsdagens skuffelse… får vi håpe..

Norge har ikke gitt oss de store høydepunktene innenfor fotball de siste årene, vi klarte ikke å kvalifisere oss til EM. Nå satser Per Mathias Høgmo på en VM billett. Med lag som Tyskland og Tsjekkia i samme gruppe, ser dette ikke alt for lyst ut. Høgmo sier til VG;

246ed1909024c76f486e54b1613bcbc8

– Nei, det blir en helt annen kamp. Et annet kampbilde. Her styrer vi kampen i perioder uten at vi klarer å score mål.

Med en kamp mot en nasjon som Hviterussland, der Norge holder litt i kampen uten å skaffe resultater, kommer stornasjonen Tyskland, til å bli et langt steg opp å gå. Tyskland, som er nåværende verdensmestere, røyk ut mot vertene Frankrike i EM, men betyr ikke at de er svake, ikke i det hele tatt. Med spillere som; Hummels, Draxler og Neuer, er bare en smakebit av stjernegalleriet til Der Manchaft. De kommer til å rive og slite i Norge sitt forsvar, der spillere som Hovland og Jonas Svennson, kommer til å bli ansvarlige.

Joshua King 6 BB

Joshua+King+Norway+v+Italy+Nxm7vvQDeSKl (1)

Frekk og freidig og full av selvtillit. Lykkes ikke med alt men viser at han er i god form. Bruker vel mye krefter litt for langt bak på banen til å være spiss. Byttet ut til pause, Norges beste. Sier VG om King fra kampen på onsdag. Med bare 6 av 10 mulige poeng, har Norge temmelig dårlig gjennomsnitt, da det gjelder både lagkjemi og enkeltspillere.

 

– Jeg tenker at man alltid må se bak resultatene. Vi hadde en bra kvalik sist. Nå handler alt om en ny kvalik, så er det opp til oss å vise at vi klarer å skape entusiasme og tro på laget. I dette gamet handler det om ikke å la seg bringe ut av fatning når det går veldig bra – og når det er tungt. Resultatene kortsiktig speiler støtten blant folket. Nå har vi fullsatt stadion mot Tyskland i en kamp vi alle gleder oss til, sier landslagssjefen. Den forrige EM-kvaliken ble det drama til dommeren blåste av kampen mot Ungarn, men vi håper at dommeren blåser av kampene i Norges favør denne gangen.

Skrevet av: Ole-Marius Bye

 

 

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service