Norsk E-sport lag drar til Katowice

I det siste har e-sports blitt populært både blant ungdommer og voksne her i Norge. “LGB eSports” (Norges landslag) har kvalifisert seg til den største turneringen “ESL One Katowice 2015” innenfor dataspillet Counter Strike. De fleste har høye forventninger til LGB, kommer de seg videre til finalen?

I over én uke har LGB forbedret seg godt til turneringen under takene til House of Nerds. Ruben «Rubino» Villarroel (på bilde ovenfor) forteller til gamer.no at forberedelsene har vært steinharde. Det har trent fra 5 til 6 timer hver dag i uken og avsluttet med en 6 dager lang “Bootcamp”. Han forteller at de har som mål å komme til kvartfinalen, dette fordi da blir de automatisk kvalifisert til neste store turneringen.

Gruppen de har kommet i er veldig spesiell. Et av lagene de spiller mot har tidligere vunnet en ESL turnering. Alle har forventninger om at de kan slå det laget som er på samme nivå som de, “PENTA Sports”.lagopsset

Jeg personlig har troa på LGB. Jeg har ingen forventninger om at de kommer til finalen, men tror at de er sterke nok til å bryte gjennom til kvartfinalen. Heia Norge!

Bildekilde: http://www.gamer.no/artikler/esl-one-katowice-counter-strike-go/168224

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service