Ny anbefaling fra Thorepus

Denne anbefalingen er livsviktig, nå må jeg faktisk bli seriøs. Dette jeg nå skal anbefale kan reddet ditt liv. Jeg tuller ikke, dette er faktisk viktig. 

 

 

I dag er anbefalingen bussbelte. Jeg vet at mange på denne skolen tar buss for å komme hjem. Og jeg er ganske sikker på at mange av dere ikke er så strenge med dere selv når det kommer til bussbelter.

Noen tenker sikkert at man er for kul for bussbelte, men beltet kan redde ditt liv hvis det skjer noe på vei hjem. Skal jeg være ærlig? Jeg tenkte også at jeg for kul for bussbelte. Men nå som jeg har gått på ungdomskolen har jeg skjønt at bussbelte er veldig viktig.

Så for å runde av denne anbefalingen så sier jeg bare; BRUK BUSSBELTE!

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service