Ny landslagssjef!

 

FOTO: Wikipedia

Svensken Lars Lagerbäck (68) har blitt den nye fotballtreneren til Norge, han har tidligere vært treneren til Sverige og Island. Lagerbäck førte Island til kvartfinale, i fotball EM sommeren 2016 i Frankrike.

 

Han ble ansatt som ny trener 1. februar klokken 12.00. Det ble kjent på en pressekonferanse i garderoben på Ullevaal stadion.  Lars trente Sverige fra 2000 til 2009, så tok han over i Nigeria i 2010. Han begynte i Island allerede i 2011, der hadde han stor suksess og kom til kvartfinalen i EM. Etter EM ga han seg. Nå er han klar for Norge!

Han har sagt at han ønsker å ha med seg en norsk assistent, som kjenner spillerne. Noen har sagt til ham at han burde pensjonere seg, men han sier at det er veldig spennende å lede et norsk landslag.

I anledning til det spurte vi elever på 8. Trinn om hva de synes om den landslagstreneren.

 

Fanny (13) og Mia (13) fra 8D

  • Fanny sa at de kommer til å vinne VM og han virker flink etter det hun har hørt, før hun begynte å le. Mia hadde ikke hørt så mye om han, men hun tror det kommer til å bli bra.

 

Tobias (13) fra 8F

  • ”Jeg tror det kommer til å gå veldig bra med Lagerbäck.”

 

Eivind (13) 8B, Arne Syver (13) 8B, Gaute (13) 8C, Markus (13) 8B, Sivert (13) 8B og Marko (13) 8B

FOTO: Maiken Buer Johannessen

FOTO: Maiken Buer Johannessen

 

  • ”Det kommer bare til å gå bra, fordi Høgmo ikke klarte det noe bra. Norge har spilt dårlig de siste årene pga. Høgmo.”

 

 

 

 

Skrevet av: Cecilie Biltvedt og Maiken Buer Johannssen

Hva synes du om å legge ned grendeskolene?
Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service