Overwatch, er det verdt det eller ikke?

Overwatch er et bra, men dyrt spill. Er det verdt å bruke over 600 kroner på det?

Overwatch er et lagbasert flerspiller førsteperson skytespill som er utviklet av Blizzard Entertainment. Overwatch putter spilleren inn i to lag med seks personer. Hver spiller må velge hver sin ferdig lagde spillkarakter med unike egenskaper.

Bilderesultat for overwatch

De fire forskjellige spillkarakterene er: offensive, support, tank og defensive. De har alle forskjellige roller om gjør unike ting:

Offensive er en karakter som kan bevege seg fort, som går i angrep og tåler lite men gir mye skade.

Defensive er en karakter som beveger seg i en moderat fart, gir mye skade og kan ofte sette ut ting til og forsvare basen.

Tank er en karakter som beveger seg sakte, gjør lite skade men tåler veldig mye over lengre tid.

Support er en karakter som beveger seg i en moderat fart, gjør moderat skade men kan støtte medspillere på laget sitt, ved f.eks helbreding.

Dette er det 42. spillet som Blizzard Entertainment har laget.Bilderesultat for overwatch

Det første spillet til Blizzard het RPM Racing og ble laget i 1991.

Min mening

Jeg syntes at spillet er et ganske kreativt spill som finner på mange nye ideer det bruker også mange mekanismer fra andre spill for eksempel Leauge of Legends og andre MOBA spill, men det legger til en første persons synsvinkel.

Så jeg  velger å gi dette spillet terningkast 4 fordi det er en ny måte å lage spill på og det er veldig godt utført, men det kan bli ubalansert fordi noen spillkarakterer er bedre enn andre og det har en ganske høy prislapp.

Skrevet av Niklas og Leon

terning4

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service