Øyevitne

Nå i høst har NRK serien “Øyevitne” blitt lagt ut på TV. Den handler om to gutter fra Eidsberg mye av serien er spilt inn i Mysen.

Hittil har det blitt sendt 3 episoder av den nye NRK serien “Øyevitne” på TV. Det er en veldig bra serie hvor flere talentfulle unge skuespillere har blitt brakt fram i lyset. Serien handler om to gutter som driver å “crosser” oppe i et sandtak. Der skjer det en dramatisk skyteepisode hvor 4 mennesker blir drept mens de to unge guttene Henning og Phillip ser på. De slipper unna med livet i behold og prøver å leve som normalt, men det blir vanskelig når fostermoren til den ene av guttene blir satt på saken som politi. Det blir tidlig lett å se at dette er en serie med mange nye elementer som blir flettet sammen utover i serien. Politiet finner stadig nye spor og det blir vanskeligere og vanskeligere for de to guttene å holde på hemmeligheten.

På første sending registrerte NRK over 100 000 seere og det har gått kraftig oppover. De stiller i sterk konkurranse med andre store programmer som Farmen 2014. Vanligvis pleier NRK å slippe ut nye serier på nyåret for da er konkurrentene tomme for gode ideer men nå har de satset og valgt å sendeserien likevel. Detter er på grunn av at teamet bak serien mener at dette er en såpass god serie.

Serien ble spilt inn for to år siden og forfatteren av serien har jobbet med manuset i hele 10 år. Flere av skuespillerne i serien, forfatteren og flere av produsentene ankom på filmfestivalen i Mysen i oktober. Her fortalte de om produksjonen av serien og viste den første episoden samt en eksklusiv førpremière på den andre episoden.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service