Påsketips

FOTO: OpenClipart-Vectors

FOTO: OpenClipart-Vectors

Er du en som kjeder deg mye når du har ferie? Da kan disse tipsene hjelpe deg!

Dette er våre beste tips til deg for at du ikke skal kjede deg når du har èn uke ferie!

Være ute

Vil du ikke sitte inne hele ferien? En perfekt ting å gjøre i sola i påskeferien er å være ute og få frisk luft. Du kan for eksempel sykle en tur, gå en tur i skogen eller kanskje til og med ta årets første bad. Hvis du trenger noe til å motivere deg, ta med deg kvikk lunsj og kakao, da garanterer vi god stemning.

Lage påskepynt

Hvordan får du påskestemning? Jo, pynt huset ditt med hjemmelaget påskepynt! Ta med venner og familie og få et supert hus med dekorasjoner laget selv. Hvis du går tom for idèer kan du: male egg, klippe pappkyllinger, male tomme doruller, pynte kurver og lage kyllingrede, sy påskehare eller lage “hanehender”.

Jakte på påskeegg

Hva slår lørdagsgodteri? Jo, et digert egg fylt med godteri du kan spise på hele ferien. Få foreldrene dine til å lage et skattekart eller kanskje et kryssord som du kan løse for å finne påskeegget ditt. Dette er superkoslig og belønningen er jo helt fantastisk!

Kosekveld med venner

Liker du å være sosial? Ta med deg venner hjem og gjør noe dere har til felles. Noe som alltid slår an er å se film, spille brettspill og spise pizza eller taco.

Avslappende dag

Hva er mer koselig enn å sitte under teppet foran peisen med kakao og yndlingsboka di? Dette er en perfekt ting å gjøre når du vil drømme deg bort alene. Vil du ligge i senga og slappe av? Sett på netflix eller viaplay om du har det, ingenting er mer avslappende.

Shopping

Føler du for å sløse litt penger? Ta deg en shoppingtur. Det kan ikke skade å få seg litt nye klær eller kanskje ny sminke.

Tivoli

Liker du karuseller og sukkerspinn? Denne helgen, 6-10 april, er det tivoli i Mysen på parkeringsplassen ved Eidsberghallen. Vil du more deg og bli litt kvalm, da er dette stedet for deg!

 

Laget av: Mina, Marte og Kajsa.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service