PL Denne Uka: Everton v Arsenal og Cardiff v Crystal Palace

Everton og Arsenal kjemper om hvem som skal spille champions league neste sesong, mens Cardiff og Crystal Palace kan være avgjørende for at Ole Gunnar Solskjærs Cardiff skal overleve. Dette er kun noe av det ukens PL runde tilbyr.

Everton – Arsenal: 1-2

Everton kjemper om å ta champions league plasseringen til Arsenal fra dem, og er ikke langt ifra. Vinner Everton dette oppgjøret, ligger de bare ett poeng bak Arsenal med en kamp til gode, og klarer ikke Arsenal da og få minst like mange poeng som Everton de siste ukene, vil Everton ta fjerdeplassen. Arsenal er fortsatt matematisk sett med i kampen om tittelen, men det så lenge ut som at Manchester City, Chelsea og Liverpool fortsetter å prestere slik de har gjort de siste ukene. Imens må Arsenal nøye seg med en solid fjerdeplass.

De har fortsatt god mulighet for å komme på minst topp 3 og tre poeng borte mot Everton vil kunne gi dem håpet de trenger for en sterk avslutning på sesongen. De tre forrige kampene mellom Arsenal og Everton har endt uavgjort, mens Arsenal vant 4-1 i kvartfinalen i FA Cupen. Vi tror Arsenal har tatt poenget mot Manchester City som noe å bygge på og vil vinne 2-1 på Goodison park.

Cardiff City – Crystal Palace: 2-1

Ole Gunnar Solskjær har sagt at de gjenværende hjemmekampene kommer til å være avgjørende om de skal slå både West Bromwich Albion og Sunderland til den frelsende 17 plassen. Walisiske Palace manager, Tony Pulis, har selv sagt at han håper at Solskjærs walisiske menn overlever, og at det var fantastisk for walisisk fotball at de nå har 2 lag i premier league. Men klarer Palace og få en borteseier mot en nedrykksrival, vil det være en lang vei opp for både Cardiff, Fulham og Sunderland. Spesielt hvis West Bromwich tar poeng denne runden.

Alle tre ligger i nedrykkssonen og at lagene over dem tar poeng, er noe de ikke trenger. Cardiff har scoret en del mål over hele sesongen, spesielt mot topplagene på hjemmebane. Vi tror Solskjær vet at dette kan være det avgjørende oppgjøret for Cardiffs overlevelse. Derfor tror vi han kan motivere laget til en hardkjempet 2-1 seier.

 

Ukens andre kamper:

Manchester City 3-1 Southampton

Aston Villa 1-2 Fulham

Norwich 2-0 West Bromwich

Newcastle United 1-0 Manchester United

Hull City 2-2 Swansea City

Chelsea 0-0 Stoke City

West Ham United 2-2 Liverpool

Tottenham Hotspur 2-0 Sunderland

 

Skrevet av Tarjei og Liban.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service