PL Denne Uka: Liverpool v Chelsea og Arsenal v Newcastle

Med 3 kamper igjen av sesongen kan dette være runden som avgjør både tittelen og hvem som spiller Champions league neste sesong. Vinner både Liverpool og Arsenal sine kamper skal det mye til for at enten Manchester City eller Everton skal klare og toppe Liverpool og Arsenal. Men klarer Chelsea å ta 3 poeng på Anfield kan dette absolutt være hva som skjer.

Liverpool v Chelsea:

 Liverpool har vært i fantastisk form og vunnet sine siste 9 kamper, noe som har nå gjort til til desiderte favoritter for tittelen, 5 poeng forran Chelsea på andreplass. Men klarer Chelsea og ta en seier her er det fortsatt mulig for Manchester City med 74 poeng men med en kamp mindre spilt og akkurat ta tittelen mot alle odds. Men både Manchester City og Chelsea har hatt to dårlige resultater på hjemmebane mot Sunderland, 2-2 på Etihad og Jose Mourinho tapte sinn første hjemmekamp i premier league 1-2. På grunn av dette og at Mourinho har sagt at han kommer til å hvile et par spillere til Champions league semi finalen tror vi at Liverpool vil vinne 2-1.

Arsenal v Newcastle:

Arsenal har vært gode de siste ukene etter det forferdelige 3-0 bortetapet mot Everton. Men etter at Crystal Palace overraskende tok 3 poeng borte mot Everton har situasjonen forandret seg veldig. Vinner Arsenal denne kampen ser det ut til at de vil klare å kjøre løpet ut, men å vinne denne kampen vil ikke sikre dem noe. På grunn av Arsenal’s gode resultater de siste ukene og at Newcastle sin borteform mot Arsenal aldri har vært noe å skryte av tror vi Arsenal vinner 3-0.

 

Southampton 2 – 1 Everton

West Brom 0 – 1 West Ham

Fulham 1 – 0 Hull City

Swansea 3 – 1 Aston Villa

Stoke 1 – 1 Tottenham

Manchester United 2 – 0 Norwich

Sunderland 2-1 Cardiff City

Crystal Palace 1 – 1 Manchester City

Slik tror vi ukens resultater ender, vi tipper at Liverpool vinner tittelen, Arsenal tar top 4 og at Norwich rykker ned og at en av de 3 kommer til å overleve muligens 2.

Skrevet av Tarjei, Liban og Nofel.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service