PL Denne Uka: Manchester City v West Ham og Liverpool Newcastle

Etter Crystal Palace’s store comeback mot Liverpool forrige runde ligger alt an for at Manchester City skal ta tittelen. Men det er fortsatt mulig for Liverpool å ta tilbake toppen men det skal ser veldig mørkt ut.  Liverpool må vinne mot Newcastle og håpe på at Manchester City som kun har tapt en gang hjemme denne sesongen skal tape 3 poeng mot West Ham.

Manchester City – West Ham United: 

Manchester City er i god form mens West Ham har hatt en opp og ned avslutning på sesongen og Big Sams gutter sitter komfortabelt på 12 plass.Manchester City er på toppen av tabellen og trenger bare ta et poeng mot West Ham for å ta ligagullet. Edin Dzeko har putta et par goller i det siste og sammen med spiere som Yaya Toure og David Silva rundt seg kan han lett få et par til her. Andy Carroll kan være en fare på hodet fra Downing og Jarvis sine innlegg men Kompany og hans makker børe kunne håndtere Carroll tår ligagullet er å spill. Vi går for Manchester City 2-0 West Ham.

Liverpool – Newcastle United:

Liverpool sine tittel håp er bleke etter at Crystal Palace tok poeng mot dem forrige runde. Skal Liverpool ta tittelen må de vinne og håpe på at City taper mot West Ham på Etihad. Newcastle har vært i forferdelig form og ser ut til å tape nok en kamp. Vi tror Liverpool vinner 4-1

Andre kamper:

Cardiff City 2 – 2 Chelsea

Fulham 1 – 2 Crystal Palace

Hull City 1 – 2 Everton

Norwich 0 – 2 Arsenal

Southampton 2 – 2 Manchester United

Sunderland 2 – 1 Swansea

Tottenham 1 – 0 Aston Villa

West Bromwich Albion 1 – 1 Stoke

Skrevet av Tarjei og Nofel.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service