Politiet pågripep 4 personer fra Bandidos

En 47 år gammel Askim-mann er satt i fullstendig isolasjon etter den væpnede politiaksjonen mot mc-klubben Bandidos.

Det var onsdag forrige uke at politiet gjennomførte en razzia mot mc-klubben Bandidos’ lokaler på Nabbetorp i Fredrikstad. Der ble det beslaglagt både narkotika og penger. I forbindelse med denne aksjonen ble tre menn pågrepet i klubbhuset mens en fjerdemann, en 47 år gammel mann, ble pågrepet på en adresse i Askim. Hos vedkommende beslagla også politiet flere hundre tusen kroner. Askim-mannen, som har vært en lederskikkelse i Bandidos, og medlem av klubben i mange år, er siktet for medvirkning til narkotikasmugling. Fredag ble han varetektsfengslet i fire uker i Halden tingrett.

Bandidos: Bandidos er en motorsykkel klubb som er verdens-utbredt. Klubben ble stiftet i  1966 av Don Chambers i Texas. Klubben er en 1% klubb. 1% klubb er en motorsykkel  klubb som betegner seg som lovløs, med sine egne lover & regler. Bandidos har slagordet: «We are the people your parents warned you about». På ryggemblemet har de en tykk tegneseriefigur med en sobrero på hodet, hvitt skjegg. En machete i venstre hånd & en revolver i høyre.

Razzia: Ordet razzia oppsto antageligvis fra fransk eller italiensk. Razzia betyr overfall & i denne setingen er det et pågripelse av medlemmer i Bandidos!

Sak av: Mathias

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service