Real Madrid får ny spiller

Strømgodset og Real Madrid ble enige om en overgang om Martin Ødegaard. Martin Ødegaard takker ja til å spille med verdens rikeste og mestvinnende klubb. 

 

 

Martin Ødegaard er født 17.desember 1998, og er en norsk fotball spiller. Han er offensiv midtbanespiller, og en sønn av tidligere Strømgodset spilleren Hans Erik Ødegaard. Strømgodset ble stiftet 10.februar 1907, siden da har klubben klart å markere seg som en av landets stolteste og tradisjonsrike klubb.
Mandag ettermiddag hadde Martin Ødegaard gjort sitt valg om å takke ja til Real Madrid. Martin vil gå direkte til A-stallem, men trene fast sammen med Cristiano Ronaldo frem til sommeren 2018. Alle hans personlige betingelser er nå avklart. Martin kommer til å bli den nest dyreste spillereksporten fra norsk fotball, etter John Carew som kostet mer da han gikk fra Rosenborg til Valencia.

martin-odegaard-landslag_1n4aes4myz3pc1q0z06ez5a57f

VG mener å vite at Real betaler 30 millioner kroner til Godset. I tillegg til kan drammenserne få ytterligere 30 millioner basert på prestasjoner.
Etter hva Drammen tror vil Martin dra til Madrid torsdag. Årsaken til at det er noen dager til er fordi det noen dager av ren praktisk karakter. Far og sønn har bestemt seg for å flytte til Madrid i løpet av de siste ukene. Det var lenge aktuelt å vente til sommeren men etter et familieråd kom de frem til at det er best å reise nå. En villa står klar å venter på Ødegaard i Madrid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service