Rosenborg signerer “Lord” Bendtner!

Den norske fotballklubben Rosenborg har signert den danske fotballspilleren Niclas Bendtner. Bendtner blir hentet fra den engelske klubben Nottingham Forest, der han ikke har hatt så stor suksess.

Nicklas Bendtner

Nicklas er en 29 år gammel fotballspiller fra Danmark. Han har spilt i store klubber som Juventus, Wolfsburg og Arsenal. Han er mest kjent kanskje på grunn av hvordan han fremstår sosialt, fordi han ofte kaller seg selv for lord Bendtner og liker å skryte av seg selv.

 

Presse

Treneren i Rosenborg Kåre Ingebrigtsen fikk spørsmålet om han trodde Nicklas sin selvtillit ville skade lagmoralen på noen måte, og dette svarte han: – Nicklas må få lov til å være seg selv. Vi har hatt spillere i Rosenborg før med høy selvtillit og det har gått helt fint. Så jeg bekymrer meg ikke i det hele tatt for det.

https://en.wikipedia.org/wiki/Rosenborg_BK

Kilde: Wikipedia

 

Tidligere Viking-kaptein og landslagskollega til Bendtner sier dette til Adressa: –  Man kan forvente en mann som ønsker å få karrieren på rett kjøl igjen, en sulten spiller. Nicklas har et par turbulente opphold bak seg, sist i Wolfsburg og Nottingham Forest, men han kommer til Rosenborg for å få stabilitet, sier Stokholm til NTB.

 

Selve spilleren Bendtner sier dette til VG: – – Hva som har skjedd tidligere ønsker jeg ikke å fokusere på nå. Nå er det viktig for meg å være et sted jeg kan føle meg tilpass og få suksess. Jeg ser ikke tilbake hvor jeg har vært, for det får jeg ikke gjort noe med nå.

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Nicklas_Bendtner_warm_up_v_Sunderland_-_22_Feb_2014_(cropped).jpg

Kilde: Wikipedia

Lønn

Flere kilder har hevdet at Bendtner vil få en årslønn på 4 millioner danske kroner, pluss et signeringsbonus på 4.8 millioner norske kroner. Signeringsbonusen vil bli betalt i løpet av flere år. Han kommer til å få et kraftig lønnskutt fra sin  gamle klubb i England der han tjente 14 millioner per år. Bendtner vil ikke få penger for enkeltprestasjoner, siden Rosenborg bare gir penger til alle spillerne sammen.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service