Russen kommer på fredag!

russRykter sprer seg, og det sies at russen kommer til Eidsberg Ungdomsskole i morgen! Hvilke busser finnes det i Mysen? Hva er lurt å gjøre når russen kommer for å dynke folk? Les videre for å finne ut svaret på disse spørsmålene.

17. mai nærmer seg og hva er vel mer av en tradisjon en at russen besøker skolene. 98-kullet er klare med vann og barberskum. Det er ikke bestemt en tid hvor vi vet at de kommer, men hvis vi ser på fjorårets hendelse er det størst sannsynlighet for at de kommer etter skoletid.

I fjor stod russen å ventet på utsiden av skoleplassen, fordi de ikke var tillat på skolens område, og var klare til å dynke hver og en som prøvde å bryte barrièren.

I år har Mysen russen mange russebiler, noen av dem er; Iracunda, Elusive, wildchild, cosmopolitan, g_unit, bizarre, atmosphere, suits, bærtur, moneyball osv.

Vi er ikke 100% sikre på hvem som kommer, men vi anbefaler deg og bruke noen klær du ikke er så bekymret for. Det kan bli vanskelig å unngå russen og det er alltid kipt å få et klesplagg ødelagt.

Lykke til med tiden frem til 17.mai!

Powered by WordPress and ShopThemes