Russland angriper

Russland sender alt de har som flyter til Syria. Nærmere 20 krigsskip var på vei til Syria og innen tirsdag uke 43 var de i Midtøsten.

Med alle konfliktene som har vert der siden 2 verdenskrig så vil USA stoppe alt av luftfartøy som kommer over Syria, og gjøre det til en flyforbudt sone. Dette vil ikke Russland så Putin bestemte seg for å ta dette i egne hender.

Torsdag kveld uke 42 var noen båter innom Storbritannia for å øke styrken. Nato-sjef Jens Stoltenberg viser bekymring for at de Russiske skipene blir brukt til å gjøre kampene i allerede krigsherjede Apollo. Nato har rett til å være bekymret ettersom dette er det største samlinga av krigsskip siden den kalde krigen. Dette er et svært farlig spill.

Forsvarsanalytikeren mener at situasjonen nå på noen områder er verre enn under den kalde krigen. – Dette er allerede en konfrontasjon, og den blir stadig verre. Det Russiske militæret ser ut til å ha lurt lederne i Kreml til å tro at en ny verdenskrig – mot USA – er mer eller mindre uunngåelig, sier Pavel Felgenhauer.

http://www.tv2.no/a/8673574/

Powered by WordPress and ShopThemes