Rust

Rust er et overlevelsesspill hvor spilleren må overleve i en åpen verden og må bygge utstyr, lage baser, sloss mot andre spillere og raide andre baser.

Rust er et early access spill som betyr at det fortsatt er under utvikling og ikke et ferdig spill. Spillet har vært et i alpha stadiet i omtrent et år nå og mye tilsier at det kommer til å være det en stund til.

Å raide en base betyr å enten bruke veldig lang tid på å slå seg gjennom en dør eller ta den enkle veien med eksplosiver. Jo større baser du raider jo mer får du vanligvis ut av det. Rust handler mye om samarbeid men du kan også spille på egenhånd. Det er mye vanskeligere på egenhånd. Ute i villmarken er det mange farlige ting spilleren må ta hensyn til som bjørner, ulver og radioaktive dyr som erstattet zombier. Det er byer i spillet, men det er veldig farlig å gå dit både på grunn av radioaktivitet og fordi det er de stedene hvor flest spillere går, men du finner ofte veldig bra utstyr der.Det gjør det ikke bedre at om natten som varer omtrent 15 minutter, er det helt svart ute så du kan ikke se noe uten en lommelykt eller fakkel.Man samler ressurser som tre, stein og metaller ved å slå på trær og store steiner. De fleste spillerne er fiendtlige, men hvis du er heldig så møter du en vennlig person som gir deg litt mat og tre så du får en litt enklere start.

Jeg synes Rust er et utrolig bra spill nå og jeg tror det bare vil bli bedre i fremtiden.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service