Ryktene sprer seg!

Vi har snakket med forskjellige butikker i Mysen sentrum. Vi lurte på hvordan de legger merke til at folk drar til kjøpesentere eller større byer å handler.

Det går rykter om at butikkene i Mysen sentrum sliter om dagene. Vi har intervjuet forskjellige forretninger, for å finne ut sannheten.

Vi spurte de ansatte, og eierne om hvorfor dette skjer, hvilke butikker dette skjer med, og hvilke aldersgrupper dette gjelder.

Vi har hørt at butikkene i Mysen ikke går så bra lenger, og spurte om det var sant?

Alle svarene vi fikk hadde en likhet. Det var det at ingen av butikkene vi besøkte, slet på noen som helst måte. Noen mente at de fikk god hjelp av reklamering.

Mens andre mente de hadde et utvalg av produkter alle trengte, eller som ikke fantes andre steder i nærheten.

Hvorfor tror dere butikkene som sliter, sliter?

De svarte at det kunne være mange grunner for det. Blant annet at flere og flere får seg jobb i storbyene, og velger derfor kjøpesentrene hvor de har alle butikkene samlet på ett sted. Og mange liker best å handle innendørs i det norske været.

Hvilken aldersgruppe handler mest i butikkene i Mysen?

Alle aldersgupper handler her. Men det er klart, de litt yngre drar til  storsentrene.

Etter og ha gått innom flere butikker, fikk vi tilslutt en konklusjon. Vi fant ut at dem butikkene som har “overlevd” i Mysen sentrum, ikke sliter fordi de har opparbeidet seg mange kunder, og et godt rykte.

Mysen ville blitt et mer “populært” og bedre sted, hvis vi hadde et bedre utvalg av butikker. Vi unge trenger flere populære butikker for å handle i mysen.

Mysen ville tjent mye på å ha butikker som blir brukt av beboerne. Da trenger man ikke turen til Askim eller Ski for å finne butikkene man liker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service