Silver Linings

Skuespillerne Jennifer Lawrence og Bradley Cooper lykkes stort i den kritikerroste filmen Silver Linings fra 2012. Bipolare Pat, spilles av Bradley, møter den gærne Tiffany, spilles av Jennifer, som nettopp har mistet mannen sin. Deres likheter og forskjeller gjør filmen til en morsom, eksentrisk og romantisk dramafilm.

Hovedpersonene er psykisk syke og irriterer seg grønt over hverandre. Begge har sterke meninger og har null filter når de snakker.

Filmen starter med at Pat kommer hjem fra et åtte måneders opphold på en mentalinstitusjon etter at han angrep mannen kona hans var utro med. Han er fortsatt fast bestemt på at han og kona hans, Nikki, som han har et besøksforbud mot, fortsatt elsker hverandre og er på vei til å bli like lykkelige som de en gang var. En dag blir Pat invitert hjem til en kompis hvor Tiffany, Nikkis søster, også er gjest. Tiffany mistet nylig mannen sin og har blitt kjent for å være en “hore” etter hun ble enke.

Pat lurer iherdig på om Tiffany ikke kan levere et brev til Nikki for han. De inngår en avtale om at hun leverer brevet til Nikki mot at han skal være med Tiffany på en dansekonkurranse. Etter mye om og men sier han endelig ja.

Dette blir starten på en romantisk dramafilm, uten å i det hele tatt tenke over det. Deres irritasjoner, problemer og likheter gjør filmen til en komisk storfilm.  At filmen er litt utenom det vanlige og ikke stereotypisk, gjør at filmen faller rett i smak. Handlingen og skuespillerne gjør filmen til en utrolig spennende film.

Jeg har sett filmen flere ganger, og liker den bare bedre og bedre for hver gang. Handlingen og personene gjør at filmen vil treffe mange. Den er noe for både jenter og gutter i alle aldre.

Jeg anbefaler virkelig filmen, og håper dere tar dere tid til å se den!

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service