sims 4

 

SIMS 4 du skaper. du har kontrollen. du bestemmer.  

                                                                           

Sims 4 er det nyeste spillet i spillserien “Sims”. Det har noen store forbedringer, men også mange svakheter.

Sims 3 kom ut for over fem år siden. og fansen har ventet lenge i spenning på Sims 4. Spillet har bra grafikk og virker ganske realistisk. Simmene viser masse følelser og du må gi dem det de trenger eller så dør dem. Behovene til simmene kommer opp i høyre hjørne, så går de enten å spiser eller går på do hvis de er sultne og må tisse. eller så kan man få dem til å gjøre hva som helst. Du kan bygge og innrede ditt eget hus til simene dine. men du har ikke evig med penger derfor må du sende simene dine på jobb, eller så kan du bare bruke en juksekode (den finner du på nettet).

En annen iøyenfallende nyhet er at simmene nå kan gjøre flere ting samtidig. Dermed slipper man at stakkaren aldri får spist, eller sett tv fordi vedkommende desperat må flørte med potensielle kjærester, eller stifte bekjentskaper.

når du skal fikse utseende til simmen har du flere muligheter til å velge mellom. for eksempel dra ut rumpa slik at den blir større eller på leggene og lår osv. Noe som var bedre med Sims 3 er at når du skal innrede huset ditt så har du flere valg muligheter enn du har på Sims 4

En stor del av hverdagen går med på å sove og jobbe, og dessverre tar dette vekk en stor del av kontrollen man har over Simmene sine. De Den eneste innflytelsen man har en arbeidsdag er for eksempel muligheten til å klikke på ansiktet og velge hvor hardt en Sim skal jobbe. I blant får man et valg, “din medarbeider har gjort en tabbe, vil du hjelpe ham eller vil du heller sladre til sjefen?” Ellers er man låst ute fra å kunne se eller gjøre noe som helst.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service