Siste anbefaling fra Thorepus<33

Akkurat som Paradise Hotel 2017 er jeg ferdig. Dette blir den siste anbefalingen fra meg. Jeg vet, tørk tårene før dere leser videre. Dette er ikke noe gøy for meg heller. Jeg vil takke alle dere som har støttet meg, dere er den beste fansen. La oss begynne med anbefalingen.

Jeg tenkte å ikke gjøre noe spesielt ut av denne anbefalingen, selv om det er den siste anbefalingen. Dagens anbefaling er en film jeg synes er veldig bra. Den filmen heter “The Nice Guys”. “The Nice Guys” er en komedie som har to hovedroller, hovedrollene spilles av Ryan Gosling og Russel Crowe. De gjør en fantastisk bra jobb i denne filmen.

Filmen handler om to forskjellige politityper som må jobbe sammen om å løse en sak. Det høres veldig klisjè ut, men tro meg det er det ikke. Filmen føles ikke klisje i det hele tatt, dette er et friskt pust i komedie sjangeren. Jeg vil ikke si noe særlig mer om denne filmen, men tro meg det er verdt tiden din.

Regissøren og manusforfatteren av denne filmen er Shane Black. For meg kom det helt overraskende at han lagde en så bra film. For han har ikke lagd så mange bra filmer før, den forrige filmen hans var “Iron Man 3” og som de fleste vet, var ikke den noe å skryte av. Jeg tror Shane Black har funnet sin sjanger i filmverden, og det er komedie.

Jeg syntes at dette er en film som ikke har fått nok oppmerksomhet. For denne filmen er kjempemorsom med bra humor. Ikke gå rundt uten og ha sett denne filmen.

Takk for meg EUSA<33

God helg og god sommer;))

Da sjekker Thorepus ut av skoleavisa<33

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service