Skolemesse 2015

4.November skal 10. trinn på skolemesse i Fredrikstad. På denne messen skal elevene finne ulike utdanningsretninger de selv syntes er interessante. Det er over 50 ulike utdanningsretninger å se på.

Det er vanlige retninger som elektrofag, bygg-og anleggsfag, designfag, bilfag, helsefag og naturbruk. I tillegg kommer litt mer spesielle retninger som scienslinja på Greåker VGS, som er Norges om ikke verdens beste skole å gå på hvis du skal bli forsker eller fysiker. WANG som er Østfold sitt svar på toppidrettsgymnas, som er en privatskole i Fredrikstad. Denne skolen vil også komme til messen for å vise hva de har å tilby. Internasjonale skoler som Utsikten, Westerdals, WITRON logistikk, Skagerak International School vil også være tilstede. Dessuten kommer universitet i Oslo, høgskolen i Østfold med ulike stander for å vise hva de har å tilby til norske studenter.

Hvis man er spesielt interessert i utveksling iløpet av videregående, kommer språkskolene EF Education First og Explorius Norge. Disse to “skolene” er de ledende innen utdanning på kryss og tvers av verden. Disse har gode tilbud innen utdanning i utlandet. Besøk de og still spørsmål for mer informasjon.

Statlige organisasjoner som Arbeidstilsynet og NAV vil også vise hvilket arbeid de driver med. Forsvaret skal vise ulike utdanninger du kan ta i Forsvaret, her er mulighetene enorme. LO Østfold, sportsfiskelandslinja, Den norske skole Gran Canaria er også noe som vil bli representert på messa den 4. November.

Som du sikkert skjønner er dette en dag til å stille spørsmål på om din framtidige utdanning. Det er en viktig dag som alle på en eller annen måte vil få positivt utbytte av. Dette er en dag for deg, til å finne ut hva du vil jobbe som.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service