Snapchat oppdatering: dette betyr de nye symbolene

Snapchat har lansert en ny funksjon. Emoji-fjesene gjør at du kan se om de menneskene du deler flest bilder med, også deler like mange bilder med deg også.

 

Har du oppdatert Snapchat-en din, har du fått en ny funksjon.

I listen din over alle vennene dine og på oversikten hvor du ser motsatte og sendte bilder, er det dukket opp ulike emojis. Disse avslører hvem du sender flest snapchat-bilder med.

Nettstedet Techcrunch har laget en oversikt over hva de ulike symbolene betyr:

– Gullhjerte betyr at dere er bestevenner. Den personen du har sendt fleste snapchat-bilder til sender også flest til deg.

– Grimase betyr at dere har en felles bestevenn. Denne personen sender flest bilder med den samme personen som du gjør.

– Smilefjes betyr en av dine bestevenner. Dette er dermed en av personene du utveksler flest bilder med.

– Solbriller betyr at dere har en felles bestevenn. Denne personen sender flest bilder med den samme personen som du gjør  betyr det samme som Grimase).

– Skjevt smil betyr at du er denne personens bestevenn, men du gjengjelder det ikke. Du er en av dem denne personen sender flest bilder til, men du gjør ikke det tilbake.

– Brann betyr at dere er på en snapstreak. Du og denne personen har sendt bilder frem og tilbake flere dager i strekk. Antall dager vil bli angitt med tall

Før kunne hvem som helst som er venn med deg på snapchat, sjekke hvem du sender flest snaps med. Det har blitt fjernet, så det går ikke lenger. Istedenfor vil disse emojisene avsløre samme detaljer, uten at det skal være tilgjengelig for alle å se.

I tillegg til emojisene er det to nye funksjoner. Er du i et mørkt rom, kan du trykke på et lite månesymbol øverst til venstre på skjermen. Dette vil gjøre skjermen lysere.

Den siste nye funksjonen er at du får varsel om det er noen på vennelisten du har glemt. Når du har tatt et bilde og går på listen din for å finne den du skal sende bilde til kommer det opp en “Nylig”-liste. Under denne listen kommer det en ny liste som heter “Needs love” (trenger kjærlighet). På denne listen kommer det opp personer du ikke har har sendt så mange snaps til i det siste.

  • snap
Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service