Retro spillanmeldelse: Animaniacs The great edgar hunt.

Animaniacs The great edgar hunt er et spill utgitt for Playstation 2, Xbox & GameCube. Spillet er basert på den animerte serien Animaniacs laget av Warner Bros. (aldri hørt om serien!)

Spillet er et action, eventyr spill. Det ble lansert i 2005 & det ble utgitt i Nord-Amerika, Europa & Australia. Den er en av flere Animaniacs spill.

Se trailer her: http://www.youtube.com/watch?v=MNAFU-jgE7Y

Spillet starter med at filmprodusenten C. C. Deville er frustrert over å bli oversett. Han stjeler alle edgar trofeene like før en edgar festival.( en etterligning av oscar trofeene.) Han truer medå smelte dem vis han ikke får en stor film kontrakt. Men mens han snakker & er sint, kjører han inn i et vanntårn. Dette gjør at han mister 44 av de 45 edgar tropheene. Ut fra vanntårnet kommer Yakko, Wakko & Dot. De er dine 3 spillbare figurer, men du starter bare med 1 & finne de andre. Du kan låse opp flere baner, alle banene er et filmsett.

Publication Score
GameSpot GCN: 7.1 av 10[1]
X-Play GCN: 3 av 5[2]

Min annmeldelse:  Spillet er et morsomt, underholdene spill. Liker du skrekk & action spill er nok ikke dette noe for deg. Grafikken er ikke som den i dag, men tatt i betrakting at spillet er fra 2005, var den bra. Det er morsomme utfordringer & minigames. Bosskampene er også veldig morsomme. Og med Pinky & the brain ved din side blir alt helt topp. Mitt terningkast 4.

Vil du prøve spillet? Last ned spillet fra denne linken & prøv. Animaniacs: The great edgar hunt. Bare prøv!!!

Før du får startet trenger du disse programene.

http://www.emuparadise.me/Nintendo_Gamecube_Emulators/Windows/Dolphin/277

*http://www.rarlab.com/download.htm last ned 4.20 eller en nyere versjon

*http://www.poweriso.com/download.htm når du får beskjed om at prøveversjonen er over på WinRar eller PowerIso, bare trykk lukk eller bare x-en ut.

Får du ikke til å laste det ned, se på denne videoen & få hjelp. http://www.youtube.com/watch?v=zH5XNLhwnNM

Jeg er 100% sikker på at dette er trygt, men jeg kan ikke garantere at spillet vil være problem fritt, det kan hende at grafikken, lyden eller spillet kan være dårlig.

Anmeldelse av Mathias.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service