Spillnytt: Just Cause 3, Destiny og Nintendo

Det har skjedd mye i spillverden i det siste. Med utgivelsen av Assassins Creed Unity og Far Cry 4 har noen av de store spillene i år kommet ut. Men det er fortsatt noen nyheter igjen. 

 

 

 

 

 

Just Cause 3:

Just Cause 2 var en stor suksess og fikk gode kritiker for både PS3, XBOX 360 og PC. Nå har det svenske studioet Avalanche Studio annonsert det lenge etterspurte Just Cause 3. Spillet vil komme ut neste år for PS4,XBOX One og PC. Studioets grunnlegger Christoffer Sundberg kunne bekrefte dette og sa også at spillet vil få en god del DLCer etter at det har blitt utgitt. Du vil fortsatt ha kontroll over Rico Rodrigez slik du har i de to andre Just Cause spillene.

jc3

 

Majoras Maske Remake:

Hvis foreldra dine hadde en Nintendo 64 når du var mindre, er sjansene gode for at de har spilt The Legend of Zelda: Majoras Maske. Nå har Nintendo lansert at Majoras Maske skal bli utgitt til 3DS. Spillet vil ha bedre grafikk og vil komme ut våren i 2015.

tloz MM

 

Destiny 2:

Activisions leder Eric Hirshberg har ansert at de jobber med det neste spillet i Destiny serien. Selv om det fortsatt er mye som må gjøres på det spillet som har kommet ut, holder de på med et nytt spill og mer innhold til det første Destiny spillet. Ingen dato er annonsert, og spillet kommer mest sannsynlig ut på PS4, XBOX One og PC.

destiny_by_ecodigital-d5vuqdx

 

Det var alle nyhetene for nå. Men før jeg er ferdig vil jeg bare minne om at Assassins Creed Unity, Far Cry 4, GTA V til  PS4 og XBOX One, Dragon Age Inquisition og Super Smash Bros har eller kommer snart ut.

Skrevet av: Mathias.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service