Svaret på årets påskekrim!

Her kommer det spennende svaret på årets fantastiske påskekrim skrevet av Herman og Erlend!

Mange av dere har sikkert vridd dere rundt i frustrasjon på grunn av årets påskekrim. Vi innrømmer at den kanskje ikke var den letteste, men vi hadde store forhåpninger til dere.

Årets påskekrim fant sted på Hotell Unaas i Mysen City, der fant politiet fru Pedersen knivstukket og død. Politiet hadde tre mistenkte, vaktmester Plumbo, vaskedamen Bernadette og den kortvokste resepsjonisten Kurt Korterud. Morderen hadde tatt heisen opp til syvende etasje, det var 13 etasjer. Han/hun hadde gått de resterende etasjene opp til 13. etasje der fru Pedersen bodde.

Basert på denne informasjonen visste politiet hvem som hadde drept denne personen. Dere kunne sende inn forslag om hvem som var morderen med begrunnelse, den første som svarte riktig vant påskegodt. Her er svaret:

Morderen var Kurt Korterud. Han var morderen fordi han var kortvokst, han rakk bare opp til den syvende knappen i heisen og måtte derfor gå de siste seks etasjene.

Vi hadde som sagt store forhåpninger til dere, men ingen av dere klarte å finne fram til det riktige svaret. Dermed spiser vi godteriet selv!

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service