Takk for oss!

Etter en tre år lang reise skal tiendeklasse fra Eidsberg Ungdomsskole endelig si takk for oss!

I løpet av våre tre år på ungdomsskolen har vi opplevd mye morsomt og lærerikt, og som medlemmer av redaksjonen i skoleavisa har vi media-elever lært oss fantastisk mye. Skoleavisen har gitt oss en mulighet til å uttrykke oss kreativ, skrive om ting vi engasjerer oss for og utvikle ferdighetene våre. Vi har lært om god journalistikk, markedsføring, kildekritikk og bildebruk.

Vi har hatt en super lærer, som har stolt på oss og gitt oss muligheten til å styre skoleavisen slik som vi vil styre den (innenfor rimelighetens grenser, selvfølgelig). Tusen takk for ett supert år, Karine! Vi har også fått jevnlig besøk av hunden Conrad, som ble ett godt-likt medlem av redaksjonen.

Tiendeklasse skal nå fylle de neste ukene med eksamen, klasseturer og skoleavslutninger, før vi drar avgårde på nye eventyr! Nå skal vi takke for oss og gi stafettpinnen videre til neste kull, og vi håper at de vil ta godt vare på skoleavisen vår.

Tusen takk for tre fine år, Eidsberg Ungdomsskole. Vi snakkes! Hilsen tiendeklasseredaksjonen ved Eidsberg Ungdomsskoleavis <3

 

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service