THE DOUBBLE PÅ RØROS CUP

Siste helgen i høstferien var Eidsberg jenter 03 klare for Røros cup. De var 14 jenter som var påmeldt i både 03 og 02 klassen. På fredag hadde de tre kamper som endte med to seiere i 03 og et to måls tap mot Strindheim 02.

På lørdag var det også 3 kamper, det endte med en seier i hver klasse. Siste kampen var mot Tiller 02. Jentene hadde en stang ut start med mye bom, men de hentet seg inn utover i kampen og det endte 9-9. De var avhengige av at Tiller skulle tape så jentene kunne komme i a-sluttspill i j14 i tilegg til j13. Noe som skjedde.

Så kom søndagen her og de var klare for a-sluttspill. Jentene skulle møte Sjetne i både 03 og 02 klassen. Dem kom seg seirende gjennom begge kampen og var klare for semifinaler mot Klæbu 03 og Sjetne 02. De jobbet hardt gjennom begge kampen og kom seirende ut av Klæbukampen, men måtte spille sudden death mot Sjetne. Eidsberg hadde en utvist på starten av ekstraomgangen, men jentene spilte bra håndball og kom seierens gjennom den kampen også.

Så var det klart for finaler i a-sluttspill for jentene. Det var tredje året på rad jentene skulle ta avkast i en 03 finale på Røros cup. Nå var det Nordbygda som sto på tur, et lag de har møtt i finale før(da vant Eidsberg 8-6). Etter 2×13 min sto det 16-9 på tavla og jentene hadde vunnet Røros cup for tredje året på rad.

Nå var det bare den minst forventa kampen igjen, A-finalen i j14. Etter 40min forsinkelse var jentene klare til å ta avkast mot Trodhjemslaget Charlottenlund j14. Det var en jevn og hard kamp som endte 13-12 til Eidsberg.

Grunnen til at de meldte seg på i j14 var fordi de skulle få mere utfordringer og være mer kampklare til seriestart. Heldigvis gikk det bra for jentene denne gangen!

Skrevet av Frida Hammersborg og Mia Kvithyll

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service