The Family

Yogalærer Anne Hamilton-Bryne stjal barn. Hun forsøkte å lage den perfekte rase gjennom sekten “The Family” i Australia.

Anne var både yogalærer og leder for sekten. Sekten bestod av 500 medlemmer, blant dem var 28 barn. Dette var adopterte barn, men også bortførte barn. Sekten holdt til i Malbourne, fra 60-tallet og frem til 90-tallet.

Barna fikk lære at Hamilton-Bryne var den nye Messias, og ble oppdratt med èn regel,- Gjør alt hun sier. I tillegg til å bli tvunget til å kle seg likt og bleke håret blondt, skal barna ha blitt banket og sultet. Ungene fikk hjemmeundervisning.

Det fortelles at barna trodde de var brødre og søstre, og ble oppdratt til at Anne og hennes ektemann, Bill, var deres ekte foreldre. I følge noen av barna, levde de i konstant frykt for sin “mor” og hennes medhjelpere. Sengeværende barn fikk kalde dusjer, og de som nøs og snufset på grunn av astma ble plassert ute i kulden om natta. I frykt for hva som ville skje, behandlet de Anne som en dronning.

Da politiet oppdaget sekten i 1987, rømte Anne og ektemannen. 6 år senere, ble de sporet opp i New York av FBI. Begge slapp unna med en bot på 5000 dollar hver. Ektemannen døde i 2001, mens Anne (96 år), bor på et pleiehjem i Malbourne, som følge av demens. Det lages en dokumentar av den forferdelige hendelsen. Premieredato er enda ikke fastslått.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=X_KeVkZ_JhM

 

Skrevet av: Emilie Lystad og Oda Pettersen.

Powered by WordPress and ShopThemes