The Walking Dead

TV-serien som har tatt alle zombie-elskere med storm.

 

Se for deg en verden uten sivilisasjon, uten TV, uten strøm og uten et trygt sted å bo. Nå se for deg at de døde ikke dør, men kommer tilbake og livnærer seg på de levende. Skummelt, ikke sant? Det er handlingen til den berømte TV-serien The Walking Dead.

 

Serien hadde premiere den 31. oktober 2010, og har siden den gang mottatt nominasjoner, priser og massevis av berømmelse. Serien er skapt av  Frank Darabondt, men selve historien til serien er basert på tegneserie-fortellingene til Robert Kirman. Tegneseriene var svært berømte, men det var dramatiseringen av fortellingen som først satte søkelyset på historien. Det er også blitt laget et spill med samme handling og navn, bare andre karakterer.

Handlingen sirkulerer rundt Rick Grimes (Andrew Lincon), en politimann som våkner opp fra koma, og møter en verden av kjøttetende monstre. Han reiser fra den forlatte hjembyen, og til Atlanta hvor det skal være en trygg base. Han blir fanget inne i byen, og ved hjelp av en annen overlevende ved navn Glenn Rhee (Steven Yeun) kommer han seg vekk fra havet med zombier. Glenn tar ham med til leiren hvor han og flere andre familier befinner seg. Der blir Rick gjenforent med familien sin, kona Lori (Sarah Anne Wayne Callies) og sønnen Carl (Chandler Riggs). Videre går handlingen ut på at reisen til denne gruppen. Zombie-angrep, nye medlemmer, skurker og overraskelser.

TV-serien er nå på vei til å lansere sin sjette sesong, fullspekket med drama!

Om du liker spenning, zombier, kjærlighet og krangler så rekommanderer jeg virkelig denne TV-serien. De første sesongene finnes på Netflix og Viaplay, men du kan kjøpe de andre på nett. De nyeste episodene kan du se på TV-Norge.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service