Til USA med instagram

Ruth Thorvaldsen er blitt plukket ut til å få et bilde med i en utstilling som holdes på Columbus Museum of Art i Ohio i USA. Dette er den største utstillingen som er gjort med bruk av mobilbilder. Med to andre som har lagt ut bilder på Instagram, Hege Evensen og Ragnhild V. Furulund, reiser hun til USA. Som vi alle vet så er Ruth Thorvaldsen kona til vår kjære rektor Lasse Thorvaldsen.

Bildet til Ruth er av hennes datter Anna som ser ned på kamerat så håret går over ansiktet. Det er et veldig fint bilde og den ble plukket ut av 50,000 bidrag. De meldte seg ikke inn, sa en av vinnerne, men de fikk svar at dem vant etter at dem la ut bilder på Instagram.

“Instagram er et gratis foto-delingstjeneste og sosialt nettverk som ble lansert i oktober 2010. Tjenesten gjør det mulig for brukere å ta et bilde, legge til enkle effekter, og deretter dele det med andre Instagram-brukere som er koblet til på det sosiale nettverket”

“Columbus Museum of Art er et kunstmuseum som ligger i sentrum av Columbus, Ohio. Dannet i 1878 som Columbus Gallery of Fine Arts. Det var det første kunstmuseet i delstaten Ohio. Mesteparten av museets gallerier er tradisjonelt innredet med vegger av ulike farger, snarere enn lysene hvite kuber av moderne gallerier.”

“Disse rommene fullt med europeiske malerier fra 19. århundre og  har blitt hengt i den gamle “Salon stilen”, med veggene dekket av malerier hang rett over og ved siden av hverandre, snarere enn adskilt på enkle rekker.”

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service