Tips til billige julegaver!

Sliter du med å kjøpe julegaver til venner og familien?  Da har jeg løsningen akkurat her! Jeg og noen medelever har kommet med noen tips til de perfekte julegavene. Noe som både er fint, nyttig og BILLIG!

Noe både jenter og gutter ønsker seg, kan være flere deksler til mobilene sine. På nettsiden MiniInTheBox er det både billige og veldig fine deksler, så jeg kan anbefale dere å kjøpe derifra: http://www.miniinthebox.com/no/. Det er også gratis frakt så der har du en fordel til.

Noe annet jenter også kan ønske seg er luer, skjerf og votter. Er du gutt eller jente og skal gi julegave til ei jente er det veldig koselig å få det, gjerne hvis du har strikket det selv. Anbefalte farger kan være: Vin-rød, grå, svart eller mørkeblå (og hvit til votter).

Friluftsutstyr er noe gutter kan ønske seg. Har du en sporty kamerat eller kanskje en nær slektning er det en anbefaling å kjøpe dette. Det kan være utstyr som fiskestenger, ski eller akebrett til de minste gutta. http://komplettfritid.no/ er en side der de har mange billige alternativer.

Skal du gi julegaver til foreldre, er det best å gi noe hjemmelaget (eller bare gi dem det de virkelig ønsker seg, snille barn). Da setter de mer pris på det, fordi du brukte tid på å lage det i stedet for å kjøpe en ferdig gave. Du kan for eksempel lage et fint kort, et halskjede, eller strikke et skjerf! Noe annet genialt du kan gi dem, er et gavekort. Et gavekort der du for eksempel tilbyr en gratis bilvask eller kanskje til og med plenklipping til sommeren.

Har du en kjæreste du kanskje vil gi en koselig gave til, bør du gi en søt sjokolade konfekt (gjerne i hjerte-form). Dette er en perfekt gave til både gutte- og jentekjærester.

Skrevet av Iman

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service