Top 10: Spill som kommer i 2014

Det kommer noen spill i 2014 som vi ser fram til, nå skal vi se på de 10 vi gleder oss mest til.

10. Goat Simulator

Dette er et av de morsomste spillene som kommer i år. Som sagt så spiller du som en geit og skal bare tulle rundt og få en høy poengsum med å hoppe rundt.

9. Hyrule warriors

Dette spillet er ikke som alle de andre legend of zelda spillene. Det er et “slash & dice” spill, hvor det ser ut som du bare spiller som link. Du må kjempe mot ulike fiender og du slåss sammen med Hyrules vakter.

8. Mario Kart 8

Mario Kart 8 kommer til å hjelpe Wii U til å overleve. Det kommer til å ha gode grafikker, du kan kjøre i lufta, på vannet og på bakken, du har et spekter med karakterer og det ser ut som de har kule baner.

7. Watchdogs

Watch Dogs er et åpen verden, action- eventyr spill. Du kan hacke biler, andre personers mobiltelefoner og mye mer. Dette ser ut som et kult spill.

6. The Crew

The Crew er et kjempe kult online kjøre spill, du kan kjøre over hele USA sammen med venner og andre spillere.

5. The elder Scrolls Online

Jeg gleder meg utrolig mye til at det neste Elder Scrolls spillet kommer, og at de lager verdens kuleste trailer noen sinne er bare en bonus. Det jeg ikke liker er at du må betale 99kr i måneden for å spille, du har uendelig med piler og du må forhåndsbestille spillet for å kunne spille som en Imperial.

4. Titanfall

Titanfall ligner litt på COD, bare her har du Jetpack og du kan styre gigantiske roboter. Det spillet her kommer til å bli kjempe kult å spille, men kommer det til å slå Call of Duty spillene?

3. Super Smash Bros 4

Endelig kommer det 4. spillet i Smash Bros serien. Ny personer gir nye håp, men når Nintende sier at vi ikke vil ha en story del som vi hadde i 3. blir kanskje ikke dette like bra. Men om dette spillet blir super bra, får vi bare vente for å se.

2. The Division

Du spiller i en åpen New York, hvor du kan utforske kriker og kroker, du har et 3-D kart som viser deg hele byen og spillet ser veldig kult ut.

1. Batman: Arkham Knight

Batman Arkham Knight er det siste spillet i Batman Arkham serien, du skal kjempe mot Harley Quinn, Two Face, the Penguin og endelig kommer Scarecrow tilbake. Rocksteady har samarbeidet med DC comics for å lage en helt ny superskurk med navn Arkham Knight. Du kan kjøre i Batmobilen rundt i Gotham City, og kartet og området du kan være er 3. ganger større en det i Arkham City.

Laget av: Mathias og Magnus.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service