Topp 10: Old-school spill.

Jeg  har laget en topp 10 gamle spill. Det er spill fra de gamle konsollene. Det var noen av de beste spilla på den tiden, men noen av dem slår noen av spillene som kommer ut nå for tiden.

Nr.10: Star Wars: Jedi Knight Academy

I Jedi Knight Academy, spiller du gjennom oppdrag i enspiller delen. Men det som er virkelig morsomt er å spille flerspill med vennene dine. Kutte hverandre med lasersverd og skyte dem i fillebitter er veldig gøy.

Nr.9: Max Payne

Max Payne er et tredje person skyte spill. Du spiller som en NYPD detektiv. Det er et litt bra spill, hvis du vil spille et gammelt skyte spill.

Nr.8: Halo

Halo bringer fram minner fra når jeg satt ned og spilte med kompisene, morsomme fiender, rare våpen og morsom historie.

 

Nr.7: Donkey Kong 64

Donkey Kong 64 er et veldig morsomt spill til Nintendo 64. Du kan spille som 5 forskjellige aper, og alle har spesielle egenskaper. Det er et av de beste spillene til Nintendo 64.

Nr.6: Worms Armageddon

Worms Armageddon er et av de første worms spillene, det kommer med med mange morsomme baner, og våpen. Tro meg du blir ikke skuffet hvis du spiller dette spillet!

Nr.5: Pokemon Ruby og Sappire

Pokemon Ruby og Saphire var to veldig bra og populære spill når de kom ut til gameboy advanced i 2003.

Nr. 4:  Mario Party 4

Helt klart det beste Mario Party spillet som har blitt laget. Den har en bra historiemodus og morsomme småspill.

Nr.3: Conker’s bad fur day.

Conker’s Bad Fur day handler om ekornet Conker. Du gjør alt i dette spillet. Rir på okser, Matrix ting, krig. Og når du må sloss mot en opera syngende dritt. Har du det morsomste spillet noen sinne.

Nr.2: GTA San Andreas

GTA San Andreas var det beste GTA spillet, fram til GTA V kom ut, da ble det slått ganske bra. Det har stort område og her en realistisk by, biler og andre ting.

Nr.1: Zelda Ocarina Of Time

Dette spillet var et utrolig bra eventyr fra start til slutt. Legend of Zelda: er helt klart det beste Zelda spillet og det beste Old-School spillet. Du har de beste våpnene og templer som har vært.  Jeg kan si at dette spillet var en god vinner.

Det er mange andre Old-School spill som Pac-Man, Super Mario Bros og mange andre. Men dessverre var ikke lista lang nok.

Laget av: Mathias og Magnus.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service