Topp 10: Playstation 3 spill.

Playstation 4 er ute nå, derfor tenkte jeg at vi skulle gå gjennom de 10 beste Playstation 3 spillene i mine øyne, Magnus sine øyne og faktiske Topp 10 Playstation 3 spill.

Jeg (Mathias) og Magnus skal finne ut hvilke Playstation 3 spill vi synes er de beste og hvilke spill som faktisk er de beste.

Mathias sin liste:

Nr 10:  Destroy all Humans: Path of the furon

Dette spillet var et morsomt alien spill. Ta over personer, lese tanker og løfte folk og ting med tankene er vanlige romvesenting.  Men når du får en blackhole gevær, et gevær som tilkaller en menneskespisende plante og en laserpistol da får du det beste romvesen spillet som har blitt laget.

Nr.9: Lord of the Ring: War in the North

I dette ringenes herre spillet kan du spille som 3 ulike personer. Du kan spille som alven Andriel, dvergen Farin og vandreren Eradan. De legger ut på et oppdrag for å stoppe en krig i nord. På den måten hjelper de ringenes brorskap på en måte som ikke nevnes i bøkene eller filmene.

Nr.8: Red Dead Redemption

Dette er et Bad-Ass western spill. Du spiller som John Marston, en hevnfull mann som skal drepe de som nesten drepte deg. Du har samme våpen system som i GTA serien. Du kan ri hester og taue inn skurker.

Nr.7: Far Cry 3

Du er på en øde øy, pirater tar deg og vennene dine til fanger av en gjeng med pirater. Du må gjøre alt for å overleve og for å drepe lederen til piratene. Du møter rakyatter en av folkegruppene på øya. De hjelper deg med å komme videre.

Nr.6: Assassin’s Creed 3

Et av de beste Assassin’s Creed spillene. Du er i USA under revolusjons tiden. Du spiller som Connor. Du skal prøve å ta knekken på Haytham Kenway, faren din. Du må klatre i høye kirketårn og hoppe i høyet for å få et spor på hvor han er.

Nr.5: The last of us

The last of us er et zombie apokalypse spill. Du spiller mesteparten som Joel, han møter Ellie. Sammen legger de ut på et stort eventyr sammen for å komme seg til en lab som ligger nesten på motsatt side av landet (USA). Du finner samleobjekter rundt omkring i verden. Med de kan du oppgradere mulighetene dine og våpnene dine.

Nr.4: Batman Arkham Origins

Dette Batman spillet tar plass flere år før Arkham City og Arkham Asylum. Du må stoppe 8 snikmordere som kommer etter deg. Samtidig må du stoppe alle andre onde skurker som går rundt i Gotham City.

Nr.3 Saints row: The third

Trenger man å si noe mer en videoen beskriver. Det er Bad-Ass

Nr.2 GTA V

Du spiller som 3 personer/forbrytere. Med dem kan du gjøre mye rart. Spille golf, jakte, tennis og fallskjermhopping er bare noe av det du kan gjøre.

Nr.1: Skyrim

Det beste spillet gjennom tidene. Ingenting slår dette spillet. Kampene, landskapet, fiendene, byene alt er bare nydelig. Du finner nye ting mens du går  rundt omkring i den store sandbox verdenen. Du må slåss mot drager, snikmyrde keisere og stjele dyre juveler er bare noe av det du kan gjøre.

 

Magnus sin liste:

Nr.10: The Walking Dead Survival Instinct

Du spiller som Daryl fra TV-serien. Du drar hjemme i fra når zombier begynner å komme. Du må finne mat, bensin og våpen mens du reiser mot en flyplass for å redde deg selv.

Nr.9: Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier

I Ghost Recon er du en gruppe soldater som stopper terrorister rundt om i verden. Hele historien foregår i fremtiden.

Nr.8: Fifa 14

Det er et bra sportspill med gode grafikker og gode moduser som Ultimate team og Manager mode.

Nr.7: Payday 2

Du kan spille som en av 4 personer som raner banker, butikker, våpenlagre o.s.v. Du kan kjøpe nye våpen med pengene du tjener og nye masker. Du kan spille sammen med andre på online eller alene sammen med computerne.

Nr.6: Call of Duty 4: Modern Warfare

Dette er en krigs simulator hvor du spiller som som en britisk marinesoldat som tilhører en gruppe soldater som stoppe terrorister og andre skurker.

Nr.5: Red Dead Redemption

Dette er som sagt et Bad-Ass western spill. Du spiller fortsatt som John Marston, en hevnfull mann som skal drepe de som nesten drepte deg. Du har samme våpen system som i GTA serien. Du kan ri hester og taue inn skurker.

Nr.4: Mafia 2

Du spiller som en halvt Italienst, halvt Amerikansk mann som havner i fengsel etter å ha ranet en bank. I stedet for å sone straffen sin drar han til Italia for å krige. Det ender med at han blir skadet og  må dra hjem igjen. Det møter han mafiaen og blir et medlem av den.

Nr.3: Assassin’s Creed: Brotherhood

Du spiller som Ezio Autidore. Han er en snikmorder som lever i rennesansen i Italia og sloss mot tempelriddere.

Nr.2: Call of Duty: Modern Warfare 2

I Call of Duty: Modern Warfare 2 så er du medlemmer av forskjellige spesialenheter (avhengig av hvilke oppdrag) som reiser rundt i verden og sloss mot andre spesialenheter.

 

Nr.1: GTA V

I GTA V så  skal du rane banker og tjene deg rik. Og når du har blitt rik så kan du bruke pengene dine på alt fra hus og biler til aksjer og firmaer.

 

Top 10  Playstation 3 spill liste: videogamer.com 

Nr.10: Call of Duty: Modern Warfare 2

Nr.9: God of War 3

Nr.8: Red Dead Redemption

Nr.7: Mass Effect 2

Nr.6: Portal 2

Nr.5: L.A. Noire

Nr.4: ICO & Shadow of the Colossus

Nr.3: Batman Arkham City

Nr.2: The Last of Us

Nr.1: GTA 5

 

Som vi har sett er det mange forskjellige meninger når det gjelder de 10 beste spillene til Playstation 3. Men en ting er sikkert, og det er at det er veldig mange gode spill til PS3.

Laget av: Mathias og Magnus

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service