Topp 5 julefilmer

Det nærmer seg snart jul og hva passer vel bedre da enn en julefilm? Dette er noen av redaksjonens yndlings julefilmer. Kanskje dette er noen filmer du ikke har sett og får lyst til å se, eller kanskje dette er noen av dine favoritt julefilmer også…

555555

På førsteplass; The Holiday

The Holiday handler om to kvinner som er ulykkelige i kjærligheten. Begge begynner å snakke sammen på nettet og bestemmer seg for å få avstand fra alt kjærlighetsdramaet, så de bytter hus. Hun ene bor i London og hun andre i Los Angeles. Under ferien møter de vær sin mann og vi følger dem gjennom forelskelse og konflikter.

 

5555555

På andreplass; Tre Nøtter Til Askepott

Filmen handler om en tjenestepike som heter Askepott. Askepott finner tre nøtter og inni hver nøtt skjuler det seg en skatt. Hun bruker hvert av ønskene på å ønske seg forskjellige klesplagg som kunne skjule at hun var en tjenestepike. Askepott trosser sin stemor for å komme nærmere prinsen. Prinsen blir forelsket i Askepott nesten med en gang, men han vet ikke om hennes egentlige identitet som tjenestepike. Han begynner da å lete etter henne for å finne sin store kjærlighet. Men Askepotts onde stemor prøver å forhindre det fordi hun vil at prinsen skal gifte seg med datteren sin.

5555

På tredjeplass; Love Actually

Love actually er en romantisk komedie som følger flere kjærlighets historier gjennom julen. I filmen er det en rekke store skuespillere vi har sett i mange andre filmer. Historiene i filmen er morsomme, romantiske, rare og tragiske.

5555555555

På fjerdeplass; Mikkes Jul i Andeby

Mikkes  Jul i Andeby er det ikke bare en historie, men mange små kortfilmer hvor vi treffer Mikke, Donald, Langbein og alle de andre vennene.

5555555555555

På femteplass; Reisen Til Julestjernen

Reisen til Julestjernen handler om lille prinsesse Gulltopp som forsvinner i skogen på jakt etter julestjernen. Noen sirkusfolk finner henne og oppdrar henne. De kaller henne for Sonja. Når hun blir stor, er de på slottet og hun møter kongen. Han forteller om når han har mistet sin lille prinsesse og at han forbannet julestjernen. Han sier at når julestjernen er funnet, vil prinsessen komme tilbake. Sonja drar ut for å finne julestjernen og må møte en rekke utfordringer for å overleve.

 

– Rebekka, Caroline og Eliza.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service