Topp 5 serier for jenter

Vi har satt sammen en liste med topp 5 serier for ungdommer. Seriene passer for jenter fordi de inneholder mye kjærlighet og drama. Dette er våre favoritter, og vi vil anbefale alle sterkt. 

 

 

 

1. The Vampire Diaries – Er en serie fylt av overnaturlige vesner, kjærlighet og drama. Vi følger Elena Gilbert som fort havner i trekanatdrama mellom vampyrbrødrene Stefan og Damon Salvatore. Gjennom 5 sesonger blir vi kjent med mange av hennes kjære og nære. Vi kan love deg mye “snørr og tårer”.

2. Gossip Girl – Er en serie om kjærlighet, festing og drama. Vi følger de rike ungdommene på Manhattan i New York. Gjennom High School og College blir de sladret om av den annonyme “Gossip Girl”, og drama oppstår. Vi kan love deg 6 sesonger fylt med sjalusi, glede og litt tårer.

3.  Pretty Little Liars – Handler om en vennegjeng på 5 som lever det glade liv i  Rosewood. En dag blir Allison (en i vennegjengen) sporløst forsvunnet. De setter i gang leteaksjoner etter henne, men hun er borte vekk. Plutselig begynner de å få trusler av den annonyme A, og spetakkelet er i gang. Nå sendes den 4. sesongen og det er spennende som aldri før.

4. The Carrie Diaries – Handler om oppveksteven til Carrie Bradshaw fra Sex and the City på 1980-tallet. Vi følger henne gjennom hennes jobb som journalist i Interview magazine, high school, kjærlighetsdrama og familiekrangler. Sesong 2 avsluttet forrige uke med kun 13 episoder i hver sesong.

5. Glee – En komedieserie om et skolekor på McKinley high. De går igjennom utfordringer hver dag for å passe inn. Hver episode inneholder mange fine sanger og serien kan ligne en musikal. Gjennom 5 sesonger er det mye kjærlighet og drama.

 

Laget av: Marthe, Kaja og Sunniva.

Powered by Nettpublish | Designed by: Databasehuset | Thanks to service