Trump fjerner Obamacare

I valgkampen lovet Donald Trump at han skulle avskaffe Obamacare allerede første dagen med han som sjef i det ovale kontoret. Men forsøket på å fjerne helsetjenesten ble fort avslått. Men nå, noen måneder senere, har Trump sitt lovforslag blitt godkjent av kongressen. 

Trump har hatt en rotete vei inn i rollen som presidenten av Amerika. Han har prøvd å avskaffe og innføre mange nye forslag, men få har blitt akseptert av kongressen. Et av forslagene har vært å avskaffe Obamacare. Han har prøvd tidligere, uten hell, men forslaget har nå blitt akseptert av kongressen.

Tirsdag gikk det endelig veien for den omtalte presidenten, da republikanerne sikret seg nok stemmer til å vedta den nye helseformen som Trump-administrasjonen la fram. Den heter nå “Trumpcare”.

Men dette er bare begynnelsen på den nye helsereformen til Amerika. Lovforslaget må bli godtatt av Senatet. Der er det ventet at lovforslaget skal få mye motstand, men likevel blir det sett på som en seier for Trump.

Det forrige lovforslaget Trump la fram var i mars. Det ble ikke godkjent. Forskjellen fra det forrige lovforslaget er at det nye lovforslaget er lagt inn i ytterlige åtte milliarder til kronisk syke. Trump, som er veldig stolt av sin prestasjon, hyllet gruppen med republikanere som har jobbet med det nye lovforslaget, og hamret løs på Obamacare.

Trump erklærer at Obamacare er død.

Powered by WordPress and ShopThemes